Tonckens Loopbaanadvies & Coaching

U kunt bij mij terecht voor

Een loopbaantraject

6 tot 8 gesprekken. Focus rondom wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Een loopbaantraject is altijd gecentreerd rondom werk, en hoe dat werk te vinden wat echt bij jou past. Tegelijkertijd is er ook aandacht voor persoonlijke vraagstukken. Dit omdat ik van mening ben dat werk en privé altijd in elkaar overgaan, en altijd met elkaar in contact staan.

Coaching en Wandelcoaching

Soms zijn er vragen of kwesties waar je in je eentje niet meer uit komt en waarvoor je professionele ondersteuning wilt. Ik bied deze ondersteuning in de vorm van gesprekken. Vaak vinden deze gesprekken buiten plaats, tijdens een wandelsessie. Dan staan we uitgebreid stil bij wat je bezighoudt en bij wat je bespreekbaar wilt maken. Bij coaching kunnen we ook werken aan het versterken van bepaalde competenties. Mijn praktijk is aan huis, dichtbij het strand. Dus weer of geen weer: heb een jas en makkelijke schoenen bij de hand als je naar mij toe komt.

Een reïntegratie traject (alleen 1e spoor)

Ik voer 1e spoor reïntegratie trajecten uit. Als u om welke reden dan ook ziek bent geweest of nog te maken hebt met ziekte of een beperking, en u wilt weer reintegreren dan bent u bij mijn bureau aan het goede adres. Samen gaan we werken aan herstel en/of meedoen aan de arbeidsmarkt. Daarna gaan we zoeken naar passend werk. Belangrijk is dat u zich op termijn gerevitaliseerd en actief voelt. Maatwerk is het uitgangspunt. Energie en weer meedoen in de maatschappij het gezamenlijke doel.

Wat is nodig zodat u zich weer goed gaat voelen? We leggen de focus rondom persoonlijke reflectie en verlangens. Regelmatig zullen oefeningen worden ingezet om het energie niveau te activeren, op peil te krijgen en te houden. Ik geloof dat de natuur een belangrijke bron is voor ons allemaal, ook voor inspiratie en energie. We zullen daarom veel gesprekken buiten voeren, om al wandelend samen gedachten en ideeen uit te wisselen.

Een sollicitatietraining

2 gesprekken. Focus rondom persoonlijke presentatie, het oefenen van een sollicitatiegesprek, de do’s en don’ts, en zorgvuldige cv en brief check.