U kunt bij mij terecht voor

Een loopbaantraject

6 tot 8 gesprekken. Focus rondom wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Een loopbaantraject is altijd gecentreerd rondom werk, en hoe dat werk te vinden wat echt bij jou past. Tegelijkertijd is er ook aandacht voor persoonlijke vraagstukken. Dit omdat ik van mening ben dat werk en privé altijd in elkaar overgaan, en altijd met elkaar in contact staan.

Coaching en Wandelcoaching

Soms zijn er vragen of kwesties waar je in je eentje niet meer uit komt en waarvoor je professionele ondersteuning wilt. Ik bied deze ondersteuning in de vorm van gesprekken. Vaak vinden deze gesprekken buiten plaats, tijdens een wandelsessie. Dan staan we uitgebreid stil bij wat je bezighoudt en bij wat je bespreekbaar wilt maken. Bij coaching kunnen we ook werken aan het versterken van bepaalde competenties. Mijn praktijk is aan huis, dichtbij het strand. Dus weer of geen weer: heb een jas en makkelijke schoenen bij de hand als je naar mij toe komt.

Een sollicitatietraining

2 gesprekken. Focus rondom persoonlijke presentatie, het oefenen van een sollicitatiegesprek, de do’s en don’ts, en zorgvuldige cv en brief check.