Tonckens loopbaanadvies kantoor

Waarom met mij in zee

Een mens moet doen waar hij plezier en energie van krijgt. Na jaren hard werken en loyaal te zijn aan de werkgever, ontdekte ik op een dag dat ik de gedrevenheid en toewijding van mijn collega’s niet bezat. Een confronterende ontdekking waar ik wat mee moest, maar niet goed durfde. Een traject met een loopbaanadviseur maakte duidelijk wat ik heel lang eigenlijk wel wist. Dat inzicht gaf zoveel zelfvertrouwen, dat ik eindelijk mijn focus kon richten op mijn lang gekoesterde wens, namelijk loopbaancoach.

Ik ben psycholoog Arbeid en Organisatie en loopbaanadviseur en gevestigd in Den Haag. Al bijna 25 jaar begeleid ik mensen met veel succes naar een volgende stap, herstel of ander werk. Professionaliteit en ruime ervaring in het vak maken dat u bij mij aan het juiste adres bent.  Ik sta garant voor een hoogwaardig professioneel traject.

Wie met mij werkt, ervaart dat ik een enthousiaste en pragmatische natuur heb en dat ik ervan houd om samen met u slagen te maken. Ik ben doortastend, resultaatgericht en onconventioneel. Clienten zeggen vaak dat ze weer energie hebben als ze bij mij vandaan komen. En ik geniet als ik zie dat iemand zijn eigen pad heeft gevonden en er naar durft te leven.