Nuttig om te weten

Betalingsvoorwaarden

Wij sturen maandelijks facturen, per mail. Een factuur dient binnen 30 dagen betaald te worden.

Afzeggen / annuleren

Het kan gebeuren dat u een afspraak moet annuleren of wilt verzetten. Laat het in ieder geval minimaal 24 uur van te voren weten, dan kost het u niets. Afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Proefgesprek

Een proefgesprek kost € 40,- incl 21% btw en duurt ongeveer 30 minuten.
We kunnen met elkaar kennismaken, je ontdekt hoe ik werk en je hebt de gelegenheid om je vraag of kwestie toe te lichten. 
 

Vertrouwelijkheid

Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en houd me aan de beroepscode voor Psychologen. Dat betekent oa. dat ik, indien de opdrachtgever dat wenst, procesinformatie mag verstrekken. Bijvoorbeeld: hoe ver zijn we in het traject of in welke fase zijn we beland. Ik zal nooit de inhoud van de gesprekken bespreken met een opdrachtgever. Dat is vertrouwelijke informatie, en dus alleen tussen u en mij.

Ik beschik over een privacyreglement.

Ik beschik over een klachtenreglement.