Wat een fijn coachingstraject heb ik mogen ervaren bij Annely! De (wandel)sessies in de natuur waren voor mij een hele prettige manier om ongedwongen te praten over hetgeen waar ik mee worstelde. Hoe kom ik erachter wat ik wil? Annely kan erg goed luisteren, legt de vinger op de zere plek en stelt treffende vragen die je aan het denken zetten. Dat doet ze op een hele prettige manier: oprecht en zonder oordeel of ondertoon. Met haar optimisme en enthousiasme wist Annely mij in deze lastige periode steeds weer te motiveren en positief te laten denken. Na iedere sessie had ik weer nieuwe energie. De sessies hebben mij veel inzicht gegeven zodat ik mij weer ging beseffen wat ik belangrijk vind in het leven en in mijn werk. Door het verkregen inzicht lukte het vervolgens om een nieuwe baan te vinden die bij mij past. Daar ben ik Annely erg dankbaar voor en ik beveel haar dan ook zeer aan als loopbaancoach!