Bij jou heb ik geleerd me los te maken van gewoontes en veiligheid, iets waar ik toch wel tegenop zag al voordat ik het traject in ging. Maar iets verliezen betekent ook weer kans voor nieuwe mogelijkheden, dat heb jij ooit gezegd. Toen mijn contract niet verlengd kon worden, ging ik eindelijk ‘ iets doen omdat het goed voor me is’ (ook hier citeer ik jou). Heb gebruik gemaakt van de ruimte die toen ontstond en heb me ingeschreven voor een glas-in-lood cursus. Sinds kort heb ik mijn eigen atelier in glas-in-lood en ook al vind ik dat soms doodeng, ik ben misschien wel beland op het maximaal haalbare van werk dat bij me past; creatief en bouwen/klussen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een doorwerking is van de eerste veranderingen waarvan de oorsprong bij jouw coaching ligt. Ik herinner me nog steeds jouw zinnen en vooral het leren luisteren en kijken naar mezelf en dat als uitgangspunt te nemen in plaats van allerlei omgevingsfactoren zoals zekerheid, wat anderen verwachten en algemeen geldende normen. En ook als dit bedrijf mislukt, dan heb ik het toch wel mooi gedaan. En een enorm leuke tijd gehad. Bedankt voor het helpen openen van mijn nieuwe leven!