Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als zelfstandig fotograaf in de bruidsfotografie, werk dat ik met veel passie doe en heb gedaan. Echter het seizoensgebonden werk en de zware (vaak lange) dagen braken mij op. ’s Winters vulde ik mijn tijd met een of andere cursus. Dit voorjaar wilde echt wat veranderen aan deze situatie! Omdat ik geen “onpersoonlijke” beroepsinteresse test wilde doen, kwam ik bij Annely terecht. Zij brengt je, door middel van gesprekken en oefeningen die je thuis moet doen, dichter bij jezelf. Deze winter was ik weer eens begonnen met een cursus in belastingrecht. Iets wat aanvankelijk wel bij me leek te passen, maar niets bleek minder waar! De eyeopener was een bezoekje aan de Erasmus Universiteit op aanraden van Annely. Kijk eens wat fiscale economie inhoudt? Is dit wel iets voor mij? Nee, ik houd van de natuur, van kinderen van onderzoeken…. van iedere dag iets anders! Dit bracht mij terug naar mijn diepe wens om iets met biologie te gaan doen. Ik heb mij ingeschreven bij de Hogeschool van Rotterdam en begin in september met de opleiding Docent Voortgezet Onderwijs Biologie. Dit is mijn doel en hier ga ik voor!Annely bedankt voor je motivatie!

-Karin-