Na 20 jaar congres coordinator naar HBO-V verpleegkundige in opleiding!

Annely is een heel prettige persoon. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar en vrij om persoonlijke dingen over mijzelf aan haar te vertellen. Ik heb haar gevonden op het internet en haar website sprak mij heel erg aan. Wat ze daar schrijft, zo heb ik het traject met haar ook ervaren.
Hoewel ik voordat ik bij haar kwam zelf al een plan had gemaakt hoe ik het vinden van een baan in een nieuwe richting wilde aanpakken en ook al ideeën had over wat ik leuk vond, hebben de gesprekken met Annely mij erg goed geholpen bij de verdere uitvoering van wat zij mijn “onderzoek” noemde.
Ik keek er elke keer naar uit om haar te spreken en daarna voelde ik nieuwe energie. Uit ieder gesprek haalde ik een aantal dingen waar ik weer mee verder kon. En ook haar concrete tips en zeker ook haar vertrouwen hebben mij zeer geholpen.

Van congres coördinator tot HBO-V verpleegkundige in opleiding. Een bewuste loopbaanswitch in mijn 50e levensjaar!