"Ik durf het nu!", "Frisse blik", "Ik sta weer stevig in mijn schoenen", "ik weet weer wat ik zoek, super fijn"

Annely Lunsingh Tonckens

Een mens moet doen waar hij plezier en energie van krijgt.

Zaken die over uw loopbaan gaan en die om reflectie vragen.

Ik heb een bloeiende praktijk in loopbaanadvies en coaching. Honderden mensen hebben mij de afgelopen jaren weten te vinden.  Ik beschik over veel ervaring in loopbaancoaching en coaching en een uitgebreid en breed netwerk in de Randstad. Toewijding en snel schakelen is mijn talent!

Ik ben Annely, Ik ben psycholoog Arbeid en Organisatie en loopbaanadviseur en gevestigd in Den Haag.

Clienten zeggen vaak dat ze weer energie hebben als ze bij mij vandaan komen. Dat is waar. Ik geniet als ik zie dat iemand zijn eigen pad heeft gevonden en er naar durft te leven.

Een mens moet doen waar hij plezier en energie van krijgt. Na jaren hard werken en loyaal te zijn aan de werkgever, ontdekte ik op een dag dat ik de gedrevenheid en toewijding van mijn collega’s niet bezat. Een confronterende ontdekking waar ik wat mee moest, maar niet goed durfde. Een traject met een loopbaanadviseur maakte duidelijk wat ik heel lang eigenlijk wel wist. Dat inzicht gaf zoveel zelfvertrouwen, dat ik eindelijk mijn focus kon richten op mijn lang gekoesterde wens, namelijk loopbaancoach.

Ik ben psycholoog Arbeid en Organisatie en loopbaanadviseur en gevestigd in Den Haag. Al bijna 25 jaar begeleid ik mensen met veel succes naar een volgende stap, herstel of ander werk. Professionaliteit en ruime ervaring in het vak maken dat u bij mij aan het juiste adres bent.  Ik sta garant voor een hoogwaardig professioneel traject.

Wat zijn de mogelijkheden?

(Wandel) Coaching

Soms zijn er vragen of kwesties waar je in je eentje niet meer uit komt en waarvoor je professionele ondersteuning wilt. Ik bied deze ondersteuning in de vorm van gesprekken. Vaak vinden deze gesprekken buiten plaats, tijdens een wandelsessie. Dan staan we uitgebreid stil bij wat je bezighoudt en bij wat je bespreekbaar wilt maken. Bij coaching kunnen we ook werken aan het versterken van bepaalde competenties. Mijn praktijk is aan huis, dichtbij het strand. Dus weer of geen weer: heb een jas en makkelijke schoenen bij de hand als je naar mij toe komt.

Loopbaantraject

6 tot 8 gesprekken. Focus rondom wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Een loopbaantraject is altijd gecentreerd rondom werk, en hoe dat werk te vinden wat echt bij jou past. Tegelijkertijd is er ook aandacht voor persoonlijke vraagstukken. Dit omdat ik van mening ben dat werk en privé altijd in elkaar overgaan, en altijd met elkaar in contact staan.

 

Sollicitatietraining

2 gesprekken. Focus rondom persoonlijke presentatie, het oefenen van een sollicitatiegesprek, de do’s en don’ts, en zorgvuldige cv en brief check.

Direct een gratis intake plannen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat anderen zeggen over coaching van Annely

Knoop doorgehakt - "Toen het ik drie jaar geleden echt niet meer naar mijn zin had bij mijn toenmalige werkgever, maar niet wist welke kant ik op moest, kwam ik per toeval in contact met Annely. Ik had geen betere loopbaancoach kunnen treffen. Annely heeft mij gestimuleerd een netwerk op te bouwen en voor mijzelf te beginnen; zij was ervan overtuigd dat dat mij goed zou liggen. En ze heeft gelijk gekregen! Inmiddels ben ik al bijna drie jaar werkzaam als freelancer en al begeef ik me niet in een makkelijk vakgebied (architectuurhistorie), het gaat prima. Vorig jaar heb ik nogmaals de hulp van Annely ingeroepen, alleen nu vanuit een wat luxere positie: ik kreeg naast opdrachten ook een aantal mooie (vaste baan) aanbiedingen en ik ging twijfelen waar ik nu voor moest gaan. Ook hier heeft Annely me uitstekend in begeleid en ik zal in de toekomst als dat nodig blijkt zeker nog van haar ‘gebruikmaken’!"

Toch nog een baan! - “Annely is een dynamische adviseur. Zij is vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam. Zij luistert goed, heeft kennis van zaken en zet zich 100% in. Dankzij haar heb ik weer een nieuwe baan gekregen. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Als ik Annely een cijfer zou mogen krijgen zou zij van mij een 10 krijgen!”

Ik weet weer wat ik zoek - “Na enkele sessies bij Annely had ik weer helder wat ik zoek in een baan en wat mij gelukkig maakt. Fijn om hier met haar over te kunnen sparren. De positieve benadering werkt motiverend en de gesprekken zijn (onbedoeld) een fijne stok achter de deur. Veel dank!”

Nuttig om te weten

Een intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en houd me aan de beroepscode voor Psychologen. Dat betekent oa. dat ik, indien de opdrachtgever dat wenst, procesinformatie mag verstrekken. Bijvoorbeeld: hoe ver zijn we in het traject of in welke fase zijn we beland. Ik zal nooit de inhoud van de gesprekken bespreken met een opdrachtgever. Dat is vertrouwelijke informatie, en dus alleen tussen u en mij.

Ik beschik over een privacyreglement.

Ik beschik over een klachtenreglement.

Het kan gebeuren dat u een afspraak moet annuleren of wilt verzetten. Laat het in ieder geval minimaal 24 uur van te voren weten, dan kost het u niets. Afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Wij sturen maandelijks facturen, per mail. Een factuur dient binnen 30 dagen betaald te worden.

Een gemiddeld traject duurt ongeveer 6 tot 8 gesprekken. Maar het blijft maatwerk!

Bij storm en regen zitten we uiteraard binnen in mijn kantoor!

Laten we een vrijblijvende kennismaking plannen

Laten we een vrijblijvende kennismaking plannen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.